18:50 - “Sosial Dövlət Naminə” İctimai Birliyinin - BƏYANATI!
17:55 - Vətəndaşların Sosial İmkanlarının Müzakirəsi Regionlarda Davam Edir - Fotolar
20:20 - Regionlarda Növbəti İctimai-Sosial Müzakirələr Başladı –Fotolar
19:44 - Həssas əhali qruplarına ünvanlanmış sosial-humanitar siyasət təbliğ olunacaq-Fotolar
20:51 - Heydər Əliyevin anadan olmasının 100 illiyi çərçivəsində 2 mindən çox ağac əkilib-FOTOLAR
19:35 - Naxçıvanda “Heydər Əliyev və vətəndaş cəmiyyəti quruculuğu” mövzusunda konfrans keçirilib-FOTOLAR
20:17 - Təşkilat sədri Faiq Əhmədov cənab Prezident İlham Əliyevə Açıq Məktub göndərib!
00:21 - “Azərbaycan Sosial Dövlətə Doğru” Layihəsinin Növbəti Tədbiri - Fotolar
15:05 - QHT Qubada tədbir keçirdi
00:38 - Mingəçevirdə İctimai Müzakirə: Sosial Dövlətə Doğru - Fotolar
Yaponlar bunu da etdilər - əriməyən dondurma hazırlandı
Yapon alimləri əriməyən dondurma hazırlamağın yolunu tapıblar.
Emtv.az xarici mediaya istinadən xəbər verir ki, Kanazava şəhərinin bir qrup araşdırmaçı alimi təsadüfən yay aylarında bir çox insanın arzusu olan dondurma ilə bağlı kəşf ediblər.
Şirniyyat evlərinin birində mübahisə edən heyət polifenolun süd kremini dərhal qatılaşdırdığının şahidi olublar. Tomihisa Ota açıqlamasında “Polifenol su və yağın ayrılmasına mane olmaq xüsusiyyətinə malikdir. Bu səbəbdən onun tərkibindəki kremin formasını pozmur və daha uzun zaman ərimir” deyib.